Itthon » Kék fény

Tűz ütött ki a Szentimre utcában - FRISSÍTVE

Egy társas ház tetőtere gyulladt ki, két család is károsult.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
rendorkocsi

Kapunak hajtott egy kiskorú a Budvár utcában

Nem sérült meg senki, de a fiatalembernek nem volt...
mentoauto-0324-07

Továbbra is csípnek a darazsak, de medvetámadás is volt

Kutya is harapott, medve is támadott, volt bőven...
eltuntneni

Idős hölgy tűnt el - FRISSÍTVE

Az Alzheimer-kórban szenvedő nénit azóta állítólag...

Fotók: Komsa Andrea K.
Fotók: Komsa Andrea K.
szerkesztoÍRTA: KOMSA ANDREA KATALIN
2017. február 13., 17:26
0 hozzászólás. 

Hétfőn kora délután riasztották a tűzoltókat a Szentimre utca 1. szám alá. Kádár Gyöngyvér károsult nyilatkozata alapján a tüzet a kémény mellett felhevült fa gerenda okozta.

A ház emeleti részén Gyöngyvér testvére él fiával és feleségével, akik fás tüzelésű kályhával fűtöttek és a padláson átvezető betonkémény felhevítette azt a fa gerendát, ami lángra kapott.

DSC00724

A földszinti részt nem érintette a tűz, mivel a tűzoltók hívás után rögtön a helyszínre értek, de az oltással járó kormos víz lakhatatlanná tette a ház alsó szintjét is, ahol Gyöngyvér él férjével és két gyermekével. A tűzoltás jelenleg is folyik, konkrét károkról a tűzoltóság csak az oltás befejeztével nyilatkozik.

FRISSÍTÉS: A tűzoltóságtól megtudtuk, hogy 15 óra után 9 perccel riasztották őket, három tűzoltóautóval mentek a helyszínre. Az oltást megnehezítette a tűz helye, hiszen egy kétemeletes ház középső szintje gyulladt meg, a tűzoltók ezért kénytelenek voltak a tetőzetet megbontani ahhoz, hogy megfelelően tudjanak oltani. Félő volt, hogy a lángok a környező épületekre is átterjednek, de idejében lokalizálták a tüzet. A tűzoltóság is megerősítette a tulajdonos véleményét, miszerint a túlhevült kémény mellett lángra kapott a fa. A tüzet sikerült eloltani, személyi sérülés nem történt, a háznak viszont több része is károsodott.     0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."