Itthon » Kék fény

Közlekedési balesetekkel kezdődött az év

Több autóbaleset is volt az év második napján, a Cekenden három autó ütközött össze. De petárdát és fát is koboztak el, halálos tűzeset is volt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
rendorkocsi-6

Jogsija nem volt, de vezetett

Méghozzá egy csíki polgár, Székelyudvarhelyen.
borton2

Három udvarhelyit vert át egy elítélt a börtönből

Közlekedési rendőrként mutatkozott be, holott...
rendorkocsi-12

Jogosítvány nélkül vezetett egy kölcsönkapott autót

Vasárnap délután állították meg – az autó nem az...

kozlekedesiINFOHomorod
Fotó: Facebook / Udvarhelyszéki Közlekedési INFO
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. január 03., 13:39
0 hozzászólás. 

Nem kezdődött jól mindenki számára az újév, hiszen többen is autóbalesetet szenvedtek. Január 2-án délelőtt fél tízkor a székelykeresztúri 46 éves N. D. Homoródfürdő és Máréfalva között nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, a síkos úton autója megcsúszott és összeütközött egy szabályosan közlekedő járművel, majd egy harmadik autó is beleütközött az előbbiekbe. A balesetben összesen hatan sérültek meg, szerencsére egyikük sem súlyosabban.

Egy óra múlva a Kalonda tető közelében történt újabb baleset, egy 22 éves besztercei autóvezető nem tartotta be a követési távolságot és emiatt összeütközött egy korondi autóvezető gépkocsijával. Ugyan nem sérült meg súlyosabban itt sem senki, de az egyik autó egyik utasát feszítővágóval tudták kiszabadítani a megrongálódott autóból.

Volt egy baleset január elsején is, a parajdi 51 éves S. B. Szentegyháza után egy kanyarban lesodródott és felborult, az autóban egy személy könnyebben megsérült.

A tűzoltóknak is aktív napjaik voltak, hiszen az óév utolsó napján Homoródalmáson leégett egy lakóház, egy 81 éves fekvőbeteg öregasszony az égő házban halt meg, a tüzet egy felhevült kályha okozta. Még aznap egy sikaszói házhoz is tűzoltót hívott egy szilveszterező társaság, mert a házuk kigyulladt.

Újszékelyen egy személyt azért bírságoltak meg, mert engedély nélkül szállított tűzifát, a megyében a rendőrök nyolc személytől összesen 5.600 petárdát vagy más pirotechnikai eszközt koboztak el, köztük a 26 éves, székelyudvarhelyi P. R.-től is.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."