Itthon » Kék fény

Ketten rosszul lettek a szavazatok megszámlálásakor

Közlekedési baleset és agyvérzés is volt bőven, de ezek nem a választások napján történtek.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
traktorbaleset2

Agyonnyomta a traktor kereke

A kerék alá szorult egy negyven éves munkás, aki a...
elkobzottfenyok

Huszonnégy fenyőt már elkoboztak

Több mint egy hét van még karácsonyig, de két tucat...
ittasvezetesillusztracio

Ittas vezetésért felelnek az ügyészségen

Egy újszékelyinek jogosítványa sem volt, az udvarhelyi...

szavazatszamlalas
Szavazókörzetbe is kellett mentőt hívni
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. december 12., 10:24
0 hozzászólás. 

A december 5. és 11. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonhárom személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és hat szívinfarktus, illetve tizenhárom agyvérzés is volt. Negyvenhárman magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig. Két személyhez magas vérnyomás miatt a tusnádfürdői polgármesteri hivatalba hívtak mentőt – mindkét személy este 11 óra körül, a szavazatok megszámlálásakor lett rosszul.

Huszonhárom szűlő nőt is mentőautó vitt a szülészetre, a lázas esetek száma huszonhét volt, testi sértés miatt pedig három ember került kórházba. Összesen tizenegy közúti baleset történt a megyében, ezekben tizenegy személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan.

A mentőszolgálat munkatársait tizennégy pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve hét ittas emberhez is riasztották.

Nehéz légzés miatt huszonkilencen, rángógörcs miatt öten kerültek kórházba, de volt három gyomorvérzés is. Hasmenés miatt tizenhárom embert vittek kórházba, két vegyszermérgezés volt, valamint egy kutyaharapáshoz is ki kellett menniük a mentősöknek. Egy ember akasztással, kettő gyógyszertúladagolással akart öngyilkos lenni, de megmentették őket. A megyében három hipotermiás eset is volt.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."