Itthon » Kék fény

Tragédiák hete volt a megyében

Gyergyószárhegyen tragédia történt, vonat gázolt el egy személygépkocsit, ketten meghaltak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
linakanyar

Autók akadtak el és borultak fel

A péntek reggeli hideg és havazás miatt gondok vannak a...
borton

A rendőrök vitték a csíkszeredai börtönbe

Egy galambfalvi férfi nyolc évet kapott gyilkossági...
bikafalvabaleset2

Felborult egy autó Bikafalva mellett

Havasak az utak, kell a hólánc bizonyos helyeken. A...

vonatgazolasbaleset
Ketten haltak meg a vasúti balesetben
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 19., 09:00
0 hozzászólás. 

A szeptember 12. és 18. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint tizenegy személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve tizenkét agyvérzés is volt. Harmincnyolcan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és tizennyolc várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma tizennyolc volt, testi sértés miatt két ember került kórházba, harminchárman pedig traumák miatt. Összesen négy közúti baleset történt a megyében, ezekben öt ember sérült meg. Gyergyószárhegyen tragédia történt a vasúton – szombaton délután egy személygépkocsi a sínre hajtott, az arra haladó személyvonat nekiütközött, és kétszáz métert tolta maga előtt az autót.

Az ütközés következtében két nő, egy 46 éves orotvai és egy 19 éves gyergyóditrói a helyszínen életüket vesztették. Egy harmadik hölgy is ült az autóban, de ő idejében kiugrott, sokkos állapotban vitték kórházba. Gyergyószentmiklóson egy másik tragédia is történt, egy személy felakasztotta magát és meghalt.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhat pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tizenhárom ittas emberhez is riasztották.

Nehéz légzés miatt tizenkilencen, rángógörcs miatt ketten kerültek kórházba, de volt egy gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig négy ember került kórházba. Egy gomba-, illetve egy gyógyszermérgezés is volt, ketten rovarcsípés miatt hívtak mentőt. Három személyt újraélesztettek.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."