Itthon » Kék fény

Két ember sérült meg gázrobbanásban

Két közlekedési baleset volt a megyében és huszonegyen kaptak agyvérzést.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
traktorbaleset2

Agyonnyomta a traktor kereke

A kerék alá szorult egy negyven éves munkás, aki a...
elkobzottfenyok

Huszonnégy fenyőt már elkoboztak

Több mint egy hét van még karácsonyig, de két tucat...
ittasvezetesillusztracio

Ittas vezetésért felelnek az ügyészségen

Egy újszékelyinek jogosítványa sem volt, az udvarhelyi...

gazpalack
Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 13., 09:46
0 hozzászólás. 

A június 6. és 12. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint huszonegy személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és öt szívinfarktus is volt. Hatvannégyen magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és tizenkilenc várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonhét volt, testi sértés miatt négy ember került kórházba, tízen csonttörés, harmincan pedig traumák miatt. Két közlekedési baleset történt a megyében, ezekben két ember megsérült.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhat pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, két kómás esethez is riasztották, négy ittas személyt is kórházba kellett vigyenek.

Nehéz légzés miatt huszonnégyen, rángógörcs miatt heten kerültek kórházba, de volt hat gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig tizennégy ember került kórházba.

Négy ember szenvedett ismeretlen eredetű anyagtól mérgezést, ketten gyógyszerrel akartak öngyilkosok lenni. Egy kutyaharapás is volt, illetve egy égési sérülés. Két személy Madéfalván sérült meg, amikor egy gázpalack felrobbant.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."