Itthon » Kék fény

Újabb verekedés a városközpont közelében

Szemtanúk szerint egy férfi megütött és megfenyegetett egy fiatal fiút, majd vele, és két lánnyal autóba szállt, és elhajtott.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
forrás: a Hargita megyei tanács sajtószolgálata

Kobátfalván támadt emberre a medve

A gyümölcsösből akarta hazahajtani tehenét a férfi,...
medve-mti

Kilőttek egy medvét Csíkszeredában

Lelőtték az Octavian Goga Főgimnázium udvarán azt a...
Illusztráció

Négy részeg esett le a bicikliről

Ittas állapotban nem csak autóval, szekérrel és...

Tompa László utca
Fotó: Google Maps
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. február 25., 16:25
2 hozzászólás. 

Olvasóink arról értesítették portálunkat, hogy hétfőn, a kora délutáni órákban a Tompa László utcában, a Varga-patak hídjának közelében található bár előtt egy középkorú, roma származású férfi többször rákiabált, megfenyegetett, és bántalmazott egy fiatal, 19-20 évesnek kinéző fiút.

Egy szemtanú állítása szerint ezt követően a férfi a fiúval és két fiatal lánnyal autójába szállt, majd elhajtottak a helyszínről.

Azt nem tudni, hogy a fiatalok önszántukból szálltak-e be az autóba, vagy sem. Az is kérdéses, hogy az esetet jelentették-e a rendőrségen: erről Gheorghe Filipet, a megyei rendőrség sajtószóvivőjét kérdeztük, akinek nem volt tudomása sem erről, sem más hasonló esetről.2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2013-02-25 18:26:28
Fekete Audi volt ? Ha igen lehet tippelni ki volt :)
avatar
hazugpistaba
2013-02-25 18:26:55
találd ki
Ki is szokott lányokat taxiba kényszeríteni,most is ugyanaz a lány,csak most az id fekete csibe tette meg a fia helyett,lehet,hogy neki is kéne egy tárgyalás.Ez van na,most Béluka népszerűbb mint a papa,de mit keres az a lány a társaságukban,nem tanult a tavalyi cirkuszból,a fiatalember is nyámulé Bélának.Rossz vége lesz ennek,aludjatok udvarhelyiek,azonban gyermekeinket nem engedhetjük ki az utcára!


Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."