Itthon » Intézmények

Új vezetője van a Forrásközpontnak

Megtudtuk, hogy miért volt szükséges a csere és hol folytatja munkáját Lőrincz Ildikó.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
aszfaltKorispatak

A hegy alatt aszfaltoznak

Mindjárt vége a szezonnak, bekeményít a megyei tanács...
aszfaltBudvar

Jól járnak a Budvár utcában és a Függetlenségen

Aszfaltoztak a városban, pedig nincs is választási...
kipikopirongalas2

Megrongálták az új játszóteret

Nem hagyja szó nélkül a polgármesteri hivatal,...

lorincz ildiko
Lőrincz Ildikó. Archív fotó: Hargita Népe
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. október 09., 13:53
0 hozzászólás. 

Hétfőtől Dávid Izabella vette át Lőrincz Ildikó helyét a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont élén - tudtuk meg Hargita Megye Tanácsának közleményéből.

A megyei önkormányzat tájékoztatása szerint Lőrincz Ildikó megbízatási szerződése lejárt, ezért a megyei tanács új ideiglenes menedzsert nevezett ki, amíg sor kerül a tisztség betöltésére.

Dávid Izabella ideiglenes kinevezése 120 napig érvényes, sikeres versenyvizsga esetén megbízása hivatalból megszűnik. Az új menedzsertől megtudtuk, hogy Lőrincz Ildikó a Forrásközpont munkatársa marad.

Az október 8-i dátummal keltezett, Borboly Csaba megyeelnök aláírásával ellátott dokumentumból kiderül, hogy Bíró Barna Botond alelnök kezdeményezésére, a megyei tanács személyzeti osztályának javaslatára történt a személycsere.

Lőrincz Ildikó kedd este válaszolt megkeresésünkre: „Ez év május 5-én valóban lejárt a 3 éves megbízatásom, és nem pályáztam meg újra. Nincs semmi politikai vagy szakmai ok a dolog hátterében, saját döntésem volt".

Bíró Barna Botond is pontosított, nem voltak elégedetlenek a korábbi menedzser munkájával, semmi ilyesmi nem áll a döntés hátterében, hanem Lőrincz Ildikó nem kívánta megpályázni az állást. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."