Itthon » Intézmények

Csókolomot kell köszönni a vezetékeknek

Kedden reggeltől estig dolgoztak, szerdán betömték a gödröt a Harvíz szakemberei a Függetlenség és az Ady Endre utcák kereszteződésénél.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció

Három cégnél és a Szejkén nem lesz villany

A II. Rákóczi Ferenc utca környéke és a Szejkefürdő...
aramszunet

Nem lesz villany kedden

Székelykeresztúr egyik utcájában felújítás miatt...
gyogyszerek

Ide menj, ha gyógyszer kell!

A szeptember 17. és 23. közötti gyógyszertári ügyelet...

csotores04
Egyet betömtek, két másikat kiásnak. Fotók: Simó Veronika
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. szeptember 12., 10:59
0 hozzászólás. 

Elszakadt az azbesztcső, ez volt az oka a keddi csaknem egésznapos vízszünetnek, amely több tömbházat is érintett a Függetlenség utcában. Múlt héten a közelben, a Fehér bejáratban volt ugyanez a probléma.

A helyszínen dolgozó vízvezetékszerelők azt mondták, régi a vezeték, a 70-es években volt lefektetve, „már csókolomot kell köszönni neki".

Emiatt szinte minden napra akad egy csőtörés valahol a város területén. A lakók elégedetlenkednek, legtöbbször az utcán dolgozó munkások kapják a szidalmazást és a panaszáradatot: „Tegnap jött egy lakó, mondta, hogy a víz Isten ajándéka, nem szégyelljük magunkat, hogy ennyit hagyunk elfolyni?! Hát mit csináljunk, ennyit nem tudunk meginni!" – tréfálkoznak a Harvíz munkatársai.

csotores02

A Függetlenség utcai gödröt betömték, a vízszolgáltatást újraindították, néhány hét múlva a feltört aszfaltot is visszaöntik járdán. Ezen kívül jelenleg még két bejelentett csőtörés van a városban, a Templom és a Siménlok utcában, ezek javításakor is számíthatnak a lakók vízszünetre, de erről értesíteni fognak – ígérte Izsák Attila, a Harvíz Rt. székelyudvarhelyi igazgatója.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."