Itthon » Intézmények

Parajdról nem tudsz Gyergyó felé menni - FRISSÍTVE

Nagyon rossz idő lett a megyében, a narancssárga jelzés továbbra is érvényben van. Két utat le is zártak.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
kipikopijatszoter

Kapuzárás a Kipi-Kopi játszóterén

Folytatódtak a rongálások, ezért van szükség a...
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 20-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
elektromoshulladekok

Rekordmennyiségű hulladék gyűlt össze

Ne csüggedj, ha lemaradtál az akcióról. Így...

parajdiutlezaras
Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési INFO
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. október 30., 09:06
0 hozzászólás. 

A szombat esti vihar, majd a vasárnapi hóvihar elég nagy felfordulást okozott Hargita megyében, hiszen áramkimaradás volt több településen, illetve két utat is le kellett zárni.

Gyergyószentmiklós és Gyilkostó között (ez a 12C jelzésű országút), valamint a Parajd–Gyergyóalfalu szakaszon (13B jelzésű országút) vasárnap dél óta nem lehet közlekedni – az utakra több fa dőlt, amit vasárnap estig nem tudtak eltakarítani, így hétfőn reggel továbbra is érvényben van az útlezárás. A rendőrség Parajd után zárta le az utat, más útvonalakat ajánlanak a sofőröknek.

Sikaszóban még a havazás előtt az útra döntött egy fát az erős szél – a kidőlő fa a villanyvezetékeket is leszakította, így áram nélkül volt nemcsak Sikaszó, hanem Libán is. A magasabban fekvő vidékeken hó van, télies körülmények között lehet közlekedni, hólánc legyen a keréken, ha mégis útnak indulsz, főleg az erdei utakon és a megye északi részén levő országutakon.

Az erős szélre, hóviharra és havazásra vonatkozó narancssárga figyelmeztetés továbbra is érvényben van főleg az erdélyi megyékben, jobb időre csak holnap, illetve holnapután számíthatunk.

FRISSÍTÉS - A Hargita megyei rendőrség közelménye szerint 11 óra 15 perc után már mindkét út járható volt. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."