Itthon » Civilek

Chelbezan Csabáért dobhatod idén a színes labdákat

A floorballosok egykori csapattársukért játszanak, a negyedik Nagy Dobáson a súlyos állapotban levő udvarhelyi fiatal felépüléséhez adakozhatsz.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Látványnak sem utolshow. És ennyi szóvicc legyen elég is mára. Fotó: Pál Edit Éva/archív

Felbőgnek a Trabantok

Csütörtökön megérkeztek, szombaton fel is vonulnak a...
ejszakaitura

Szent Iván-éji túra a Hargitára

Sötétben túrázhatsz és megnézheted a napfelkeltét az...
fotó: Kacsó Péter

Környezetvédelmi Világnap a Református Kollégiumban

Kupakot gyűjtöttek, majd megalkották belőle a Földet....

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. december 13., 16:10
0 hozzászólás. 

A két székelyudvarhelyi floorballcsapat, a Black 69 és a Floorbulls idén december 17-én, vasárnap 18 órától tartja a negyedik Nagy Dobás elnevezésű jótékonysági mérkőzését.

Arra kérik a város lakóit – gyermekeket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt –, hogy idén is fedjék be színes labdákkal a Rákóczi Center játékterét, ahogyan előző években is tették. A színes labdákat a jótékonysági floorballmérkőzés első találatánál dobják a pályára. Tavaly Farkas Szilárd kezelésének támogatására gyűjtöttek pénzt a floorballosok.

A színes labdákat jelképes összegért (1 színes labda 5 lej, 3 – akciósan – 10) a helyszínen lehet beszerezni. Azok, akik nem tudnak megjelenni az eseményen, a támogatásra szánt összeget eljuttathatják egyesületk, csupán annyit kell tenniük, hogy kapcsolatba lépnek velünk a 0743691096-os telefonszámon.

Az így befolyt összeget idén Chelbezan Csaba felépülésének támogatására ajánlja fel az Areopolis Floorball Sportegyesület. Sajnálatos módon egy nagyon ritka, veleszületett rendellenesség szövődményeként Csaba kritikus állapotba került, egy vérér pattant el az agyában. Műtétek hosszú során van túl, viszont állapota pillanatnyilag is súlyos.

Hosszú, fáradtságos út előtt áll, felépülésének kulcsa a család, a barátok és az ismerősök kitartó támogatása. Csaba hosszú éveken keresztül tagja volt a székelyudvarhelyi gyeplabda csapatnak, majd a Floorbulls gárdáját erősítette.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."