Itthon » Civilek

Idén is szavazhatsz a legprímábbakra

A Príma Rádió 2017-ben is díjazza Székelyudvarhely legprímábbjait. Te is segíthetsz nekik a döntésben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
utt

Teljesítménytúrát szervez az EKE

Május 5-én város körüli teljesítménytúrát szervez...

Újabb román nyelvtanfolyam lesz a könyvtárban

Ha felnőttként nem tudsz jól románul, de úgy érzed,...
Felemás zokniban a Down-szindrómásokért. Fotó: lismullenns.ie

Felemás zokniban színesebb a világ

Készíts képet színes zokniban, majd töltsd fel a...

primagala2
László János, a rádió tulajdonosa a tavalyi díjazottakkal. Fotó: Csizmadia Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. március 16., 11:45
0 hozzászólás. 

A díjazottak névsorát a március 28-án, kedden 18 órakor keződőd gálán tudjuk meg: a Művelődési Ház koncerttermében tizenegyedik alkalommal adják át a Legprímábbaknak járó díjat.

A Príma Rádió 2006 óta a hallgatók bevonásával felkutatja a város értékmentőit, tiszteletre méltó polgárait: abban az évben alapították a Legprímább Díjakat a székelyudvarhelyi szellemi életben és a sportban kiemelkedő teljesítmények, a követésre méltó életművek elismeréséért.

A hallgatók, olvasók idén március 22-ig küldhetik el jelöltjeik listáját. Szavazni lehet a legprímább orvosra, pedagógusra, művészre, sportolóra, polgárra, illetve az Udvarhelyért Príma díjra, amelyben olyan személy részesül, aki nem Székelyudvarhelyen él, de a városért tevékenykedik.

Az ajánlásokat a Menta Bisztróban levő urna révén juttathatják el a rádióhoz vagy írhatnak az office@prima-radio.ro e-mail címre, elküldhetik smsben, a 0725 352 066-os telefonszámra, de leadhatják jelöltjeik listáját a Príma Rádió titkárságán is, a Győzelem utca 12. szám alatt.

Tavaly a díjak történetében először post mortem díjazták Botár Gábort, a Bethlen-negyedi Kis Szent Teréz Egyházközség plébánosát, aki néhány héttel korábban hunyt el.

A legprímább orvosnak dr. Szabó Sándor szülész-nőgyógyászt, legprímább pedagógusnak Szakács-Paál István igazgatót találták, a legprímább művész díját Fazakas Szabolcs, a Székelyföldi Legendárium ötletgazdája kapta.

A legprímább sportolónak Lőrincz Gézát, a városi sportcsarnok korábbi igazgatóját választották, az Udvarhelyért Príma díjat a parajdi származású, de Budapesten élő Lukács Csaba újságíró kapta.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."