Itthon » Civilek

Fellelheted a környék kincseit

A Lejtő utca telejéről indul, és a környék természeti értékeit barangolja be a Szekler Teker szombati kincskereső túrája.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Látványnak sem utolshow. És ennyi szóvicc legyen elég is mára. Fotó: Pál Edit Éva/archív

Felbőgnek a Trabantok

Csütörtökön megérkeztek, szombaton fel is vonulnak a...
ejszakaitura

Szent Iván-éji túra a Hargitára

Sötétben túrázhatsz és megnézheted a napfelkeltét az...
fotó: Kacsó Péter

Környezetvédelmi Világnap a Református Kollégiumban

Kupakot gyűjtöttek, majd megalkották belőle a Földet....

Felvétel a tavalyi kincskeresésről. Fotó: Facebook/Szekler Teker
Felvétel a tavalyi kincskeresésről. Fotó: Facebook/Szekler Teker
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 13., 10:47
0 hozzászólás. 

Legalább két fős csapatok jelentkezhetnek a Szekler Teker kerékpáros egyesület október 15-én, szombaton zajló kincskereső túrájára, amelyen gyalogosan vagy kerékpárral is be lehet járni a vidék érdekességeit. A 20 kilométeres túrára az egyesület honlapján lehet regisztrálni, a csapatok ezután kapják meg e-mailben az indulás időpontját.

A versenyzők a Lejtő utca tetején találkoznak, az induláskor kapnak egy-egy térképet, útvonalleírást és meleg teát, a tökéletes startolásért.

A kapott térkép mellé fejtörőkkel teli leírás jár, amely alapján különböző feladatokat kell elvégezni, rejtvényeket kell megfejteni, és meg kell találni az útvonalon elrejtett kincseket, ezekért jutalom jár. A versenyzőknek kötelező kötelező magukkal vinniük egy fényképezőgépet vagy fotózásra alkalmas telefont.

A túrán való részvétel csapatonként 10 lejbe kerül, és mindenki a saját felelősségére vesz részt rajta. Az alsó korhatár 11 év, a 11 és 14 év közöttiek pedig csak szülői felügyelettel vagy beleegyezéssel indulhatnak. Ezenkívül a bicikliseknek kötelező a bukósisak, illetve egy biztonságos, működőképes kerékpár használata.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."