Itthon » Civilek

Csodát tehetsz a kórházban

Hiszel a csodában? Le is tudod azt rajzolni? Ha igen, küldd el az SZKA-nak, hogy csodád megörvendeztesse a beteg gyerekeket is!

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szekelyudvarhely

Megmondhatod, hogy mi az érték nálunk

Értékgyűjtő versenyt hirdet a Székelyudvarhelyi...
elozesaSzejken

Így is lehet előzni a Szejkefürdő felé (VIDEÓ)

Azazhogy nem lehet, de mégis megteszi valaki. És meg is...
marefalvikalaka

Máréfalvára mehetsz kalákázni

Muzsna, Nagygalambfalva és Székelykeresztúr után...

Játékok, bútorok után vidám alkotásokkal örvendeztetik meg a beteg gyerekeket
Játékok, bútorok után vidám alkotásokkal örvendeztetik meg a beteg gyerekeket
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 19., 11:23
0 hozzászólás. 

Légy te is a gyermekbarát kórház díszítője – buzdít a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány. A városi kórház gyerek- és fertőzőosztályának megszépítését célzó programjuk második felvonásaként a közösség gyerek- és felnőtt tagjaitól várnak A3-as formátumú rajzokat, festményeket, kollázsokat vagy más technikával készült alkotásokat A csoda témában.

S hogy mi is a csoda? „Minden, ami gyermekként elkápráztatott, elkápráztat. Lehet egy hangulat, állat, hely, pillanat, élőlény, tevékenység, ami az alkotó számára meghatározó és fontos volt vagy ma is az" – fogalmaznak a felhívásban. A pályamunkákat március 7-én délután négy óráig várják az SZKA Kossuth Lajos utca 20. szám alatti irodájában, az alkotó nevét és az elérhetőségét (cím, telefon, e-mail cím), valamint a pályamű címét egy külön lapon és a beküldött munka hátoldalán is kérik feltüntetni.

A nyertes pályázókat (akiknek alkotásai díszítik majd a gyerekkórtermeket) elektronikus úton vagy telefonon értesítik, az eredményhirdetés március 11-ére várható. A pályázattal kapcsolatban további információk a székhelyen vagy a gyermekbarat16@gmail.com címen kérhetők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."