Itthon » Civilek

Kobra lett a legprímább polgár

Kiosztották a Príma Gálán a legprímább díjakat, görgess, és a világjárón kívül a többi díjazott nevét is megtudod.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
jvm 01

Tedd jobbá a világot

Szombaton akcióba lendülnek a Jobb Világért Mozgalom...
farsangtemetes

Eltemették Ilyést Alsósófalván

Hamvazószerda ma egybeesett a Valentin-nappal, de...
kutyus

Ivartalaníttathatod az örökbefogadott kutyusodat

Havonta tíz állatot ivartalanítanak az osztrák Robin...

prima3
A világjáró a legprímább!
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 05., 18:24
0 hozzászólás. 

A Príma Rádió 2006 óta minden évben a hallgatók, illetve a régi díjazottak javaslatai alapján jutalmazza Székelyudvarhely arra érdemes polgárait. A rádió munkatársai és vezetősége a beérkezett javaslatok és szavazatok alapján a csütörtökön délután megtartott Príma Gálán együtt ünnepelt az egykori és mostani díjazottakkal. A gálán beszédet mondott Lukács Bence Ákos konzul, Bunta Levente polgármester és Borboly Csaba megyeelnök is, utóbbi egy székely zászlóval ajándékozta meg László Jánost, a rádió tulajdonosát.

prima1A legprímább sportoló a látássérült Butu Arnold Csaba lett, aki tandemkerékpárosként tavaly kivívta a 2016-os riói paralimpia részvételi kvótáját. Legpírmább pedagógusnak Tőkés Zsoltot, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium igazgatóját választották, a város legprímább művésze pedig Molnos Zoltán festőművész lett.

A legprímább orvosnak járó díjat dr. Arros Melinda családorvos vehette át.

prima22014-ben a legprímább polgárnak Szabó Zoltán, Kobra bizonyult – a vállalkozó másfél év alatt fekvőbiciklivel körbekerekezte a Földet, példát mutatva ezzel időseknek és fiataloknak egyaránt. Az Udvarhelyért Príma-díjat Ilyés Ferenc kézilabdázó kapta, a díjat a szülei vették át, Ferenc hangüzenetben köszönte meg. A díjak átadása után az egykori díjazottak is szót kaptak, közülük dr. Vencze László sebészorvos azt vetette fel, hogy az évek alatt kitüntetett székelyudvarhelyiek számára alapítsák meg a Príma Klubot. Az ünnepélyes esemény koccintással és kötetlen beszélgetéssel zárult.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."