Itthon » Ifjúság

Ne már, itthon is sikerülhet?

Bebizonyítják neked, hogy még te is lehetsz próféta a saját hazádban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Golyak

Szavazz a legszuperebb gólyapárra!

Ismerd meg mind a tizenhat gólyát, akire korona kerülhet...
OBtekverseny01

Nézd meg az OB tökfejeit!

Mi is megmutatunk közülük néhányat, de ha bemész a...
Ors07

Az egész főváros szája tátva maradt Örs láttán

Egy évet töltött el az országban, ahol lenézik a...

dinamit-ijakab-mozes
Jakab Mózes a Dinamit!-on
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. november 10., 10:35
0 hozzászólás. 

Udvarhelyre is megérkezik a Dinamit! Aha, berobban, hogy ne robbanjunk le. Vagy fel. Vagy ki az országból.

A MIT által szervezett turnét a végzős középiskolai diákoknak, illetve egyetemi éveik elején járó hallgatóknak szánják, de minden érdeklődő számára nyitott és ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, amit itt meg is tehetsz. A rendezvény célja, hogy fő célja, hogy az itthoni fiatalok, akik saját területükön kiemelkedő sikereket értek el és korban közel állnak a résztvevő közönséghez, átadják tippjeiket, lelkesedésüket kortársaiknak, az utánuk következő nemzedéknek.

A november 18-án, szombaton Udvarhelyre látogató konferencia vendége Jakab Mózes, akitől megtudhatod, hogyan lesz a motorbicikliből négy keréken guruló gyorsétterem és a két éves kora óta lábprotézissel élő Oláh Attila, akit ez sem akadályozott meg abban, hogy profi kerékpáros legyen, majd paralimpikon.

Kettőjükön kívül előad a székelyudvarhelyi Mihály Ágnes hobbicukrász és vállalkozó (reméljük, valami fincsit is hoz magával), Kállai Emánuel csíkszeredai online marketing szakértő, illetve Ráncz Zsolt kézdivásárhelyi reklámgrafikus.

A Dinamit! 16 órától kezdődik a városháza Szent István termében. Pénteken Csíkszeredában és vasárnap Sepsiszentgyörgyön is megtekintheted a konferenciát. Bővebb infókért meglesheted az esemény Facebook oldalát. Ha pedig kíváncsi vagy, milyen volt nekünk az első, elolvashatod ide kattintva.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."