Itthon » Ifjúság

Ő Udvarhely új polgármestere

Nagy fölénnyel nyert Fekete Dániel, aki azt is elárulta, mi lesz az első intézkedése polgármesterként.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Ors07

Az egész főváros szája tátva maradt Örs láttán

Egy évet töltött el az országban, ahol lenézik a...
Kadics01

Kadicsfalván nem lehet megöregedni

A míves gyerekek sokadalma rovásul ír és üzenőfalat...
nyaritabor

Itt válogathatsz a nyári táborok között

Nem tudod mivel töltöd a vakációt? Mindenféle...

DSC0385
Fekete Dániel, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 07., 20:51
1 hozzászólás. 

A Szejkén sereglett össze a 25. Székelyudvarhelyi Diáknapok 250 versenyzője, hogy kiderüljön melyik csapat tagjainak hátára kerülnek a nyereményhátizsákok, és hogy ki lesz Székelyudvarhely diákpolgármestere.

A Moneypuláció csapata várhatta az első helyről a zárónapot, a Nap fia, Hold leánya vetélkedőt és a szombati sportnapot is sikerült megnyerniük. A Szejkén boxermaratonon, főzőversenyen, és slam-poetry bajnokságon is kellett teljesíteniük.

DSC 0191

„Megéri, mert lesz egy pólód, amin rajta van a neved" – szlemmelte Kedves Kriszta a diáknapokról, rajta kívül Pál Emil személyében volt még feketeöves szlemmer, akinek soraiból megtudtuk, hogy „esőben is tud a diák napozni". Fekete Dániel, a Moneypuláció jelöltje a slam-verseny alatt máris teljesítette egyik kampányígéretét, a szavazói megkapták a beígért jutalomcukorkákat.

DSC 0163

Ameddig az Udvarhelyi Fiatal Fórum részéről Vass Orsolya elnök és Török Tünde összesítette a pontszámokat, ment ezerrel a szelfizés és a bulizás a résztvevők között, Tófalvi Nórából, a Steamsons tagjából lemezlovas lett, és olyan pillanat is volt, amikor több mint százan ropták a színpadon a diáknapok himnuszává vált Tri paloszki című számra.

DSC 0232

A Putyinos pólóban feszítő csapatnak végül nem sikerült a dobogón zárnia a versenyt, de nagyon sokat hozzátettek a diáknapok hangulatához, ezt bizonyítja, hogy az összes résztvevő egy emberként üvöltözte, hogy Tri paloszki egész délután.

A diáknapok alatt első alkalommal az éjszaka királyait is megválasztották, ebben a kategóriában a GodBless csapat lett a befutó.

DSC 0254

A szépségversenyt és a szavazást is megnyerő πrates csapata végül a képzeletbeli dobogó harmadik fokára ért fel, míg az egész héten kiegyensúlyozottan teljesítő Steamsons csapat lett a második. A Moneypuláció csapatának elég nagy fölénnyel, több mint tíz ponttal sikerült megnyernie az egész hetes vetélkedőt, így Fekete Dániel lett a város diákpolgármestere.

DSC 0360

Danit sikerült elcsípnünk, és megkérdeztük, mi lesz az első intézkedése polgármesterként. Elárulta, szeretne, a Kisköved utcai üzletek előtti téren egy nagy kosárpályát létrehozni, hogy a Bethlen-negyedből ne kelljen lemenniük a Sétatérig a hajigálni vágyóknak. Hogy mi lesz az ott elhelyezkedő parkolókkal, még nem tudni, de biztosan erre is talál majd megoldást. Jó munkát kívánunk neki!1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fotos
2017-05-08 19:26:36
Arab gyerek? Egy ki szakállal akár Osszama B. Laden is lehetne...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."