Itthon » Ifjúság

Megkoronázták a diáknapok legszebbjeit

Láttunk szőrös lábú csajokat, és azt is megtudtuk, hogy a legextrémebb sport a játékvezetés a körzetiben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
OBtekverseny01

Nézd meg az OB tökfejeit!

Mi is megmutatunk közülük néhányat, de ha bemész a...
Ors07

Az egész főváros szája tátva maradt Örs láttán

Egy évet töltött el az országban, ahol lenézik a...
Kadics01

Kadicsfalván nem lehet megöregedni

A míves gyerekek sokadalma rovásul ír és üzenőfalat...

DSC0001
Missz és miszter diáknapok, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. május 05., 12:00
0 hozzászólás. 

Már-már gólyabáli hangulat kerekedett az Ifiházban csütörtök este, hiszen állóhelyet is nehezen lehetett találni a 25. Székelyudvarhelyi Diáknapok szépségversenyén. Antal D. Csaba, a Tomcsa Sándor Színház színésze volt az est házigazdája.

Elsőként bemutatta a zsűrit, amelynek elnöke Udvarhely kedvenc textiltanárnője, Gál Boglárka, tagjai a városi gólyabál szervezését lemenedzselő dinamikus duó, Dósa Eszter és Vass-Tófalvi Adrián, illetve három további UFF-tag, Derzsi Nóra, Szabó Balázs és János Szilárd voltak.

DSC 0655

A verseny négy részből állt, elsőként a „polgármester és titkárnője" címszó alatt kellett bevonulniuk a pároknak, akikhez személyes kérdéseket intézett Antal D. Csaba. A Steamsons csapat fiútagja, Bíró Dániel egy nem hétköznapi pózolással eléggé magasra rakta a lécet.

DSC 0663

Egymás után mutatták meg magukat a csapatok, volt itt nyállal való séróigazítás, de azt is megtudtuk, Sebestyén Milán az ExpanDABles fiútagja beszél magyarul, románul és angolul józanon, de részegen minden nyelven tökéletesen. Volt olyan csapat is, a TeShake, amelyben kicsit felcserélődtek a szerepek, egy szőröslábú Hannah Howson és egy bájos mosolyú Pálfi Márk vonult fel a színpadra.

DSC 0708

Joó Rolandot, a Too-Cool fiútagját úgy konferálták fel, mint extrémsportkedvelőt: kiderült, a legextrémebb sport, amit űz az a bíráskodás a körzeti bajnokságban. Ha már a hobbiknál tartunk, a Ludas Matyiként megérkező Kövecsi Tamásnál a motorozást említették. „Van motorod?" – kérdezte a műsorvezető. „Van" – válaszolta az AlapHogyNemNormál fiútagja. „És szabad vezetned? – érdeklődött tovább Antal D. Csaba. „Nem" – vágta rá Tamás.

DSC 0746

A második feladatnál Ádámnak és Évának kellett öltözniük a fiataloknak. A legtöbb csapat levéllel befedett alsóneműben érkezett a színpadra, de itt is voltak speciálisabb esetek. A GodBless csapatának egy próbababa Évát kellett beszerezniük, mivel lánytagjuk, Bencze Anett túl szégyenlős volt ehhez a feladathoz.

DSC 0766

„Nem én vagyok az igazi Ádám, de az igazi Ádám is Bosscaros volt" – vonult ki Makkai Tamás, a Bosscar fiúja. A második kör igazán nagy dobása a πrates csapat jelmeze volt, a reklámzacskóból készült mez Olasz Bencén már sejtette velünk, hogy Szalai Ádámról lesz szó, míg Varga Cintia Csepregi Évának öltözött.

DSC 0894

„Ádám, te megcsalsz engem?", „Ugyan. Kivel?" – röppent el a poén a Too-Cool párjától a színpadon, majd a Moneypuláció csapat párja érkezett, Schram István és Györffy Lilla, őket levelek helyett egylejes bankók borították.

DSC 0811

A harmadik körben a tehetségüket kellett megvillogtatniuk a csapatoknak. Volt itt hangutánzás, tánc, éneklés, árnyjáték, de például az ExpenDABles párja elintézte ezt a feladatot „a tehetséget mindenki keresse magában" mondattal.

DSC 0779

A sporttehetségekből is kijutott a szépségversenyre, ugyanis a HúzÓra csapat párja a SzKC ifjúsági játékosai Pál Szilárd és Major Nóra voltak, emellett Szalai Ádám trükközését is láthattuk, sőt a Tri paloszki párja, Bokor Mariann és Péter András egy komplett birkózómeccset nyomott le a színpadon.

DSC 0834

Az utolsó feladatnál estélyiben kellett kivonulniuk a csapatoknak, bemutatniuk újra polgámesterjelöltjüket és annak céljait, illetve elmondaniuk személyes kívánságaikat. Naná, hogy volt, aki világbékét kívánt, hát mégiscsak egy szépségversenyen voltunk.

DSC 0814

A legszimpatikusabb számunkra Schram István kívánsága volt, ők avatárokként érkeztek a színpadra Lillával, akinek párja azt kívánta, hogy legyen olyan a romániai helyzet, hogy ne kelljen rokonainknak, ismerőseinknek külföldre menniük dolgozni.

DSC 0963

Ennél a feladatnál a πrates ismét egy eredeti ötlettel rukkolt elő, estélyi helyett estiben, tehát pizsamában érkeztek fel a színpadra. A pirétek, akárcsak a Patkóban tartott kampányelőadáskor, azt kívánták, hogy „adjatok pirét".

DSC 0951

A szebbnél szebb estélyikben pózoló párok felsorakoztak a színpadra, a zsűri főként a duók kreativitását értékelve nevesítette meg a miszter és missz diáknapokat, illetve udvarhölgyeiket és udvaruraikat.

DSC 0972

A harmadik helyen a Bosscar csapata, Berkeczi Emőke és Makkai Tamás végeztek, míg Tófalvi Nóra és Bíró Dániel, a Steamsons kettőse lettek a másodikok. Az este királynője és királya Varga Cintia és Olasz Bence lettek, akik felhelyezték a koronát és máris kalózok lepték el a színpadot füttyökkel a szájukban. „Adjatok pirét" – kántálták közösen.

DSC 1006

A diáknapozók rábuliztak a szépségbajnokságra, de pénteken további feladatok várnak rájuk, az Ifiházban két órától szavazhatnak a legszimpatikusabb polgármesterjelöltre, majd éjszaka a Nap fia, Hold leánya éjszakai vetélkedőn kell teljesíteniük.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."