Itthon » Ifjúság

Megjöttek a gólyák!

Kezdődik a gólyabálszezon Udvarhelyen. Ezen a hétvégén a Peda és a Tamási diákjait avatják be.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Rád várunk!

Játssz velünk! (Szigorúan felnőtt tartalom)

− Keziccsókolom, Rózsika néni! Le tetszik engedni az...
DSC0385

Ő Udvarhely új polgármestere

Nagy fölénnyel nyert Fekete Dániel, aki azt is...
Te a Too-Cool-ban kellett volna, hogy legyél!

Új polgármestere lesz Székelyudvarhelynek! - ÉLŐ

Elkezdődött az, amire már évek óta nem volt példa!...

Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 14., 14:39
0 hozzászólás. 

A nyári fesztiválok hangulatát idézi fel a Benedek Elek Pedagógiai Líceum október 14-én, pénteken délután hat órától a Siculus Ifjúsági Házban. Gólyabáljukat PedUntold névre keresztelték, az eseményre jó hangulattal és nyereményjátékkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A gólyabál után a Jungle Pubban Dj BRNY biztosítja a partihangulatot.

A Tamási Áron Gimnázium kilencedikesei október 15-én, szombaton csöppennek bele a középiskolás életbe: a GIMiddle Ages címet viselő, este hétkor kezdődő gólyabál a középkorba repít vissza. Az előadás és vetélkedő után a résztvevők visszatérnek a legmodernebb technikákhoz és zenei stílusokhoz, hiszen a Jungle Clubban Dj SÜMECZ, DJ SZÉLYES és a STEREO GUYS forrósítja fel a hangulatot.

A buliszezon október 21-én, pénteken dübörög tovább, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium Refiland című mesés rendezvényén. A gólyák avatása este hétkor kezdődik, utána a Jungle Clubban DJ Dewil, DJ Szélyes és DJ Czika keveri a legjobb zenéket.

A sort október 27-én a Marin Preda, október 28-án az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola (Ifiház), november 3-án a Bányai János Műszaki Szakközépiskola és 4-én a Kós Károly Szakközépiskola (Ifiház) folytatja. Legvégül, november 11-én a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola gólyái válnak teljes jogú diákokká.

A középiskolák nyertes gólyapárjai november 18-án az Udvarhelyi Fiatal Fórum által megszervezendő Városi gólyabálon mérhetik össze rátermettségüket.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."