Itthon » Ifjúság

Megjöttek a gólyák!

Kezdődik a gólyabálszezon Udvarhelyen. Ezen a hétvégén a Peda és a Tamási diákjait avatják be.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Golyak

Szavazz a legszuperebb gólyapárra!

Ismerd meg mind a tizenhat gólyát, akire korona kerülhet...
dinamit-ijakab-mozes

Ne már, itthon is sikerülhet?

Bebizonyítják neked, hogy még te is lehetsz próféta a...
OBtekverseny01

Nézd meg az OB tökfejeit!

Mi is megmutatunk közülük néhányat, de ha bemész a...

Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 14., 14:39
0 hozzászólás. 

A nyári fesztiválok hangulatát idézi fel a Benedek Elek Pedagógiai Líceum október 14-én, pénteken délután hat órától a Siculus Ifjúsági Házban. Gólyabáljukat PedUntold névre keresztelték, az eseményre jó hangulattal és nyereményjátékkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A gólyabál után a Jungle Pubban Dj BRNY biztosítja a partihangulatot.

A Tamási Áron Gimnázium kilencedikesei október 15-én, szombaton csöppennek bele a középiskolás életbe: a GIMiddle Ages címet viselő, este hétkor kezdődő gólyabál a középkorba repít vissza. Az előadás és vetélkedő után a résztvevők visszatérnek a legmodernebb technikákhoz és zenei stílusokhoz, hiszen a Jungle Clubban Dj SÜMECZ, DJ SZÉLYES és a STEREO GUYS forrósítja fel a hangulatot.

A buliszezon október 21-én, pénteken dübörög tovább, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium Refiland című mesés rendezvényén. A gólyák avatása este hétkor kezdődik, utána a Jungle Clubban DJ Dewil, DJ Szélyes és DJ Czika keveri a legjobb zenéket.

A sort október 27-én a Marin Preda, október 28-án az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola (Ifiház), november 3-án a Bányai János Műszaki Szakközépiskola és 4-én a Kós Károly Szakközépiskola (Ifiház) folytatja. Legvégül, november 11-én a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola gólyái válnak teljes jogú diákokká.

A középiskolák nyertes gólyapárjai november 18-án az Udvarhelyi Fiatal Fórum által megszervezendő Városi gólyabálon mérhetik össze rátermettségüket.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."