Itthon » Ifjúság

Díjeső a nyári élményekért

Megvannak az UIET idei instagramos fotópályázatának nyertesei.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Ors07

Az egész főváros szája tátva maradt Örs láttán

Egy évet töltött el az országban, ahol lenézik a...
Kadics01

Kadicsfalván nem lehet megöregedni

A míves gyerekek sokadalma rovásul ír és üzenőfalat...
nyaritabor

Itt válogathatsz a nyári táborok között

Nem tudod mivel töltöd a vakációt? Mindenféle...

Értékes nyereményekért küldhettek be nyári fotókat a résztvevők. Takács Andrea díjazott alkotása
Értékes nyereményekért küldhettek be nyári fotókat a résztvevők. Takács Andrea díjazott alkotása
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 13., 11:41
0 hozzászólás. 

GoPro kamerát, siklóernyőzést és más különleges nyereményeket zsebeltek be az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács Az én nyaram című fotópályázatának díjazottjai.

A fotópályázat felhívására idén több mint hatszáz nyári élményeket megörökítő fotót töltöttek fel az Instagramra, az #uietinsta16 hashtaggel ellátva. A szabályzatnak megfelelően beküldött fotókat kiállították az ifjúsági szervezet székhelyén, a II. Rákóczi Ferenc utcai Szabad Európa Kávéházban.

Uietinsta 2016 matebence

Fotórészlet Máté Bence díjazott munkájából

A kiállítótérben egész múlt héten meg lehetett tekinteni a fesztiválokról, nyaralásokon, érettségin, barátokkal, természetben, tengerparton, hegyekben, limonádészürcsölés közben készült fotókat, de napszemüveges, szalmakalapos, házikedvences és más, a nyárhoz kötődő témájú alkotás is visszakacsintott a falakról.

A kiállítás eredményhirdető közleményéből kiderül, naponta 50-60 érdeklődő látogatott el a Szabad Európa Kávéházba, ők kis szívecskékkel voksolhattak a legkedveltebb alkotásokra.

Uietinsta 2016 verestimea

Az egyik különdíjas fotó, szerzője Veres Tímea

A kedveléseket szeptember 12-én, hétfőn összesítették, s ekkor hirdették ki az idei nyerteseket is.

Takács Andrea (@takacsandi) szerezte meg az Instagramon az uietinsta16 hashtag alatt a legtöbb lájkot, szám szerint 403-at, az ő nyereménye egy siklóernyős repülős kaland.

 

Boros Ábel (@abelboros17) a kiállításon gyűjtötte be a legtöbb szívecskét, 470 darabot, így ő vihette haza a GoPro kamerát.

 

Az UIET udvarhelyszéki fotósok alkotta zsűrije Máté Bence (@matebence19) fotóját értékelte a legjobbnak, ő egy UV-szűrős, polarizált napszemüveg boldog tulajdonosa lett.

 

Különdíjasként Veres Tímea Kata (@timivrs) egy SZKC-bérlettel, Gönczi Dezső (@gonczidezso) egy 50 lej értékű, a Suszti Trend divatboltban levásárolható utalvánnyal, Lukácsi Noémi (@lk_naomi) pedig egy Bolero divatboltos, 50 lejes vásárlási utalvánnyal gazdagodott.

A kiállítás díjátadóját kedden délután tartják. A pályázatra beérkezett alkotások tavalyhoz képest megkétszereződtek, és a szervezők rengeteg pozitív visszajelzést kaptak. E sikeren felbuzdulva úgy tervezik, hogy lesz még folytatása az uietinsta kiállításnak – írják a közleményben.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."