Itthon » Ifjúság

Brexit és beerpong az EU Táborban

Európa kihívásairól, a fiatal polgármesterek munkájáról és a virtuális zaklatásról is hallhatnak az idei EU Tábor résztvevői.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Ors07

Az egész főváros szája tátva maradt Örs láttán

Egy évet töltött el az országban, ahol lenézik a...
Kadics01

Kadicsfalván nem lehet megöregedni

A míves gyerekek sokadalma rovásul ír és üzenőfalat...
nyaritabor

Itt válogathatsz a nyári táborok között

Nem tudod mivel töltöd a vakációt? Mindenféle...

Fajsúlyos témák után beerponggal lazíthatsz. Illusztráció
Fajsúlyos témák után beerponggal lazíthatsz. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. július 20., 09:59
0 hozzászólás. 

Mintegy 350 fiatalra számítanak a szervezők az idei EU Táborban, amelyet július 27. és 31. között tartanak a zeteváraljai Natur Air Parkban. A Magyar Ifjúsági Értekezlet, az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége és a Kós Károly Akadémia tizenharmadik alkalommal megszervezendő tábor mottója A fiatalok Európája.

Az előadások fő témái az aktuális európai problémákkal kapcsolatosak. Terítékre kerül például az ifjúsági szervezetek és az Európai Unió kapcsolata, a 2016-os helyhatósági választások során tisztséget nyert fiatalság, illetve a mai Európa fontos történései, mint például a Brexit.

A tavaly elindított, népszerű tabusarokban a résztvevők kényes témákat boncolgató személyes történeteket hallgathatnak meg. Meghívott lesz például Gombola András, aki évekig hajléktalan volt, s ennek a létnek a viszontagságairól mesél. Juhász Anita a napjainkban egyre elterjedtebb virtuális zaklatás témakörét járja körül, a székelyudvarhelyi Szabó Zoltán, Kobra pedig az elkényelmesedett fiatalok komfortzónából való kilépését szorgalmazza kalandos biciklitúráinak beszámolójával.

Az ötnapos táborban esténként erdélyi fiatal DJ-k biztosítják a jó hangulatot, és a kolozsvári Beerpong Egyesület csapatjátékain is részt vehetnek az érdeklődők. A tábor programja, hírei az esemény honlapján vagy a MIÉRT Facebook-oldalán érhetők el.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."