Itthon » Gazdaság

Megfejheted a sörgyárat

Egész Hargita megyéből pályázhatnak a Heineken vállalkozásfejlesztő pályázatára a cégek és idén először a közintézmények is.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
dezsicsaba01

Nem fenékig tejfel az ügynökélet

Kertészmérnöknek tanult, de könnyen belerázódott a...
lefestettekamagyarszoptatosfeliratot01ufo

Lefestették a magyarszoptatós feliratot

Köszönjük, Lidl!
csirkepiac09

Menj a piacra, ha meg akarsz tollasodni

Ha már tyúk sincs az udvaron, az a végső stádium. A...

Nem csak sört gyárt, de támogat is a vállalat. Illusztráció
Nem csak sört gyárt, de támogat is a vállalat. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. június 01., 14:04
0 hozzászólás. 

A Heineken sörgyár, a CSR Nest Egyesülettel partnerségben eddig csak csíkszeredaiak számára hirdette meg a Heineken a Közösségekért társadalmi felelősségvállalási programot, de ennek hatodik kiadását a Hargita megyei vállalkozókra és közintézményekre is kiterjesztették.

A vállalat ily módon szeretne hozzájárulni a tágabb közösség fejlesztéséhez: a helyi szinten kiemelkedő projektekbe való beruházás révén. A program hatodik kiadásával elérik az 566 ezer lejes összértékű helyi beruházást — fejtette ki közleményben Szabó István, a csíkszeredai Heineken sörgyár igazgatója.

Idén a Hargita megyei civil szervezetek és közintézmények olyan programokat nyújthatnak be, amelyek a fiatalok és felnőttek vállalkozói készségét fejlesztik, támogatják, illetve bátorítják a vállalkozói szellemet és a gazdasági lehetőségek felismerését egy vállalkozás beindítása érdekében.

A Heineken a benyújtott pályázatok elbírálása után egy vagy több nyertest jelöl ki, a támogatás egyenként legfeljebb 80 ezer lejes lesz.

Feltételek

A pályázóknak Hargita megyei székhellyel kell rendelkezniük, a pályázatok kezdődő és előrehaladott fázisban lévő programokról is szólhatnak. A nyertes pályázatok lebonyolítási határideje 2017 áprilisa.

A pályázatoknak egy sor támogathatósági kritériumnak kell megfelelniük, és illeszkedniük kell a Hargita megye szintjén meghatározott stratégiai irányvonalhoz. A program eseménynaptára a pályázati program honlapján érhető el.

Csíkszeredában eddig öt programot bonyolítottak le, ezek során a Heineken vállalat mintegy 486 ezer lejt ruházott be kilenc közösségi programba. A közvetlen haszonélvezők száma meghaladta a 48 ezer főt, és mintegy 350 önkéntest mozgósított.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."