Itthon » Gazdaság

Vállalkozó vagy családos légy? Mindkettő!

A munka és a családi élet viszonyáról pszichológus és lelkész beszél kedden délután, az UKKSZ Akadémia legújabb előadásán.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotók: Egyed Ufó Zoltán, Szabó Tünde

Ki az úr a szemétdombon?

Egyelőre nem Udvarhely, annyi biztos. Rosszul is...
prezi

Prezi-tréninget tart az UKKSZ

Megtanulhatsz szép prezentációt készíteni, ha elmész...
NagyGyorgyUKKSz

Nagy György maradt az UKKSZ elnöke

Az éves közgyűlés további két évre újra az eddigi...

csaladiegyensuly web
csaladiegyensuly web
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 21., 17:39
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetségének (UKKSZ) újabb, mindenki számára nyitott akadémiája sokakat érintő témát feszeget kedden délután hat órától, a Gondűző szálloda konferenciatermében.

„A modern életmód mindenki számára kihívásokat tartogat, egyre nehezebb megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban. Ez a probléma még fokozottabban jelenik meg az üzleti életben, a vállalkozásoknál, ahol sokszor napi szinten kell tulajdonosként, vezetőként, de munkavállalóként is a túlélésért küzdeni.

Az egyre fokozódó terhelés miatt kiemelt jelentőségű, hogy mindenki megteremtse azt az egyensúlyt, amellyel hosszabb távon is sikeres lehet a munkájában, vállalkozásában és a magánéletében egyaránt" – olvasható a meghívón.

A vállalkozás és a magánélet összehangolásának nehézségeiről, kihívásairól és megoldásairól Pálfi Kinga pszichológus, valamint Demeter Sándor Lóránd unitárius lelkész értekezik. Az előadás mindenki számára nyitott.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."