Itthon » Gazdaság

Vállalkozó vagy családos légy? Mindkettő!

A munka és a családi élet viszonyáról pszichológus és lelkész beszél kedden délután, az UKKSZ Akadémia legújabb előadásán.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
kolumban-biznisz10

Pénzért nem érdemes dolgozni

Édes-keserű élmény volt az idei első Bizniszvitamin....
ongyilkossagikiserlet1

Nemcsak a baleseteknél kellett helyt állniuk a mentősöknek

A halálos balesetek mellett öngyilkossági...
gyumolcsfak2

Vállalkozni igenis jó!

Pláne, ha 25 éve annak, hogy egy szövetségbe is...

csaladiegyensuly web
csaladiegyensuly web
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. március 21., 17:39
0 hozzászólás. 

Az Udvarhelyszéki Kis- és Középvállalkozások Szövetségének (UKKSZ) újabb, mindenki számára nyitott akadémiája sokakat érintő témát feszeget kedden délután hat órától, a Gondűző szálloda konferenciatermében.

„A modern életmód mindenki számára kihívásokat tartogat, egyre nehezebb megtalálni az egyensúlyt a mindennapokban. Ez a probléma még fokozottabban jelenik meg az üzleti életben, a vállalkozásoknál, ahol sokszor napi szinten kell tulajdonosként, vezetőként, de munkavállalóként is a túlélésért küzdeni.

Az egyre fokozódó terhelés miatt kiemelt jelentőségű, hogy mindenki megteremtse azt az egyensúlyt, amellyel hosszabb távon is sikeres lehet a munkájában, vállalkozásában és a magánéletében egyaránt" – olvasható a meghívón.

A vállalkozás és a magánélet összehangolásának nehézségeiről, kihívásairól és megoldásairól Pálfi Kinga pszichológus, valamint Demeter Sándor Lóránd unitárius lelkész értekezik. Az előadás mindenki számára nyitott.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."